Menu

Sluit

Reserveer een kamer Reserveer een tafel
Geniet
Eet
Slaap
Eet

Opium Hotel & Restaurant

in Wemeldinge, onthaasten in Zeeland

Opium Hotel & Restaurant in Wemeldinge is dé place to be voor een ongekend weekendje weg in Zeeland. Overnacht in het hippe hotel met knusse kamers en geniet van onze gastvrijheid. Kom even helemaal tot rust en laat je verrassen door de omgeving, de faciliteiten in het hotel en onze gastvrijheid.

content7Culinaire ontdekkingsreis

Het Street Food Fusion restaurant in het hotel is een absolute place-to-be voor liefhebbers van gerechten met een Aziatische twist. Samen genieten van de heerlijkste gerechten om te proeven en te delen onder het genot van een speciaal biertje of frisse wijn.

Ontdek ook onze high tea met zoete lekkernijen of high boat met sushi en dim sum.

Overnachten in een uniek stukje Zeeland

Het dorp Wemeldinge, of zoals wij in Zeeland zeggen ‘Weumelinguh’, ligt aan de Oosterschelde op het eiland Zuid-Beveland.

Wemeldinge biedt het beste van 2 werelden met enerzijds de grote jachthaven met watersportmogelijkheden en anderzijds Nationaal Park Oosterschelde, het grootste natuurpark van Nederland. Liever een terrasje pakken of funshoppen? Ook dan zijn er vele mogelijkheden.

Meer informatie of direct reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een kamer reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Wat vinden gasten van ons