Menu

Sluit

Reserveer een kamer Reserveer een tafel

Fietsen in Zeeland? Boek een fietsarrangement bij Opium Hotel & Restaurant

Fietsen in Zeeland is leuk, maar fietsen in Zeeland tijdens een verblijf in Opium Hotel & Restaurant is nóg leuker! Wij bieden een aantrekkelijk fietsarrangement waarbij alles is inbegrepen; de overnachtingen, een heerlijk verrassingsdiner, fietsverhuur én een lunchpakket voor onderweg.

Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie. Onze fietsroutenetwerk is zeer uitgebreid, de fietspaden zijn perfect aangelegd, er zijn vele picknickbankjes waar je van het uitzicht kunt genieten, er zijn oplaadpunten voor een elektrische fiets en speciale fiets cafés. Wat ook erg prettig is, bij diverse fietsroutes kun je zelf kiezen of je ‘in de wind’ of juist even ‘uit de wind’ wilt fietsen.

Diverse fietsroutes leiden langs de kustlijn waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht en de zilte zeelucht. Maar fiets ook eens naar Nationaal Park Oosterschelde, het grootste natuurpark van Nederland. De zandplaten die bij vloed onder water staan, vallen bij eb weer droog en zijn dan een geliefd rustpunt voor de zeehonden.

Ben je al overtuigd? Boek dan snel een fietsarrangement en kom Zeeland ontdekken!

Geniet van een korte vakantie in Zeeland!

content7Het Fusion restaurant in het hotel is een absolute place-to-be voor liefhebbers van gerechten met een Aziatische twist. Op de dag van aankomst geniet je van heerlijke 3-gangen verrassingsdiner van de chef.

Bij het arrangement zit tevens een lunchpakket inbegrepen. Het fijne is, je mag je lunchpakket zelf samenstellen. Zo heb je dus altijd een lunch met gerechten die je lekker vindt.

Als je een dag op de fiets Zeeland hebt verkend, is niets lekkerder dan even ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje in een restaurant. Reserveer daarom ook gelijk een tafeltje voor de 2e avond in ons Fusion restaurant en ontdek onze heerlijke gerechten op de menukaart. Een verrassende menukaart met kleine gerechten die leuk zijn om te delen. 

Standaard mag je gebruik maken van luxe toerfietsen, maar hou je van iets meer gemak dan is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs een elektrische fiets te huren.

Goed om te weten, tijdens je verblijf kun je overal in het hotel gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Meer informatie of online reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een kamer reserveren, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

* prijs gebaseerd op 2 personen en op basis van beschikbaarheid

Prijzen & beschikbaarheid  Online boeken

Daarom kiezen onze gasten voor ons:

Loopafstand

Loopafstand

van het strand
Restaurant

Restaurant

Asian twist
Luxe bedden

Luxe bedden

van Swiss Sense