Menu

Sluit

Reserveer een kamer Reserveer een tafel

Herfstspecial bij Opium Hotel & Restaurant in Wemeldinge

Geniet van de herfst in Zeeland! Een heerlijke strandwandeling, struinen door het bos en genieten van de prachtige goudgele bladeren om vervolgens in het hotel te genieten van een kop warme chocomelk. Puur genieten van de herfst!

Boek een korte herfstvakantie en kom genieten in het Opium Hotel & Restaurant in Wemeldinge. Je boekt al een herfstspecial vanaf € 130,-!

Geniet van een herfstvakantie in Zeeland!

Het Fusion restaurant in het hotel is een absolute place-to-be voor liefhebbers van gerechten met een Aziatische twist. Op de dag van aankomst geniet je van heerlijke 3-gangen verrassingsdiner van de chef.

Als je een dag Zeeland hebt verkend, is niets lekkerder dan even ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje in een restaurant. Reserveer daarom ook gelijk een tafeltje voor de 2e avond in ons Fusion restaurant en ontdek onze heerlijke gerechten op de menukaart. Een verrassende menukaart met kleine gerechten die leuk zijn om te delen. 

content7Wist je trouwens dat we ook fietsen verhuren en diverse leuke fietsroutes hebben door de directe omgeving? Laat het ons tijdig weten als je gebruik wilt maken van onze fietsverhuurservice, dan zorgen we dat er een fiets voor je klaar staat.

Goed om te weten, tijdens je verblijf kun je overal in het hotel gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Meer informatie of online reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een kamer reserveren, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

* prijs op basis van 2 personen en op basis van beschikbaarheid

Prijzen & beschikbaarheid  Online boeken

Daarom kiezen onze gasten voor ons:

Loopafstand

Loopafstand

van het strand
Restaurant

Restaurant

Asian twist
Luxe bedden

Luxe bedden

van Swiss Sense