Menu

Sluit

Reserveer een kamer Reserveer een tafel

Corona maatregelen van het Opium Hotel & Restaurant

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kun je momenteel zorgeloos verblijven in het Opium Hotel & Restaurant. Je veiligheid en gezondheid, maar ook die van onze medewerkers staan hierbij centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen waardoor je veilig kunt verblijven en genieten in ons hotel.

Wij vragen je hulp

Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij je om niet naar het Opium Hotel & Restaurant te komen.

Tijdens je bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen en om gepaste afstand te houden van onze gasten en medewerkers.

We behouden ons het recht om te vragen naar je corona toegangsbewijs.

Opium Hotel & Restaurant hanteert de volgende uniforme maatregelen:

  • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM;
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona;
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiĆ«ne;

Bij aankomst in Opium Hotel & Restaurant heten wij je graag persoonlijk welkom en informeren je over onze maatregelen en aanpaste regels. Heb je vooraf nog vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Wij wensen je een veilig verblijf!