Menu

Sluit

Reserveer een kamer Reserveer een tafel

Faciliteiten Opium Hotel & Restaurant

Fietsverhuur

Wil je Zeeland verkennen? Huur dan een fiets bij Opium Hotel en verken de omgeving! Er zijn wel meer dan 30 fietsroutes uitgezet in de directe omgeving. Fiets bijvoorbeeld een rondje Veerse meer, verken de  natuur tussen de Oosterschelde en de Westerschelde of combineer een fietstocht met een shopmoment in Goes. Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie met een groot netwerk aan fietsroutes, dus aan 1 dag fietsen heb je eigenlijk niet genoeg!

Wil je een fiets huren bij Opium Hotel? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij zorgen dan dat de fiets klaar staat als je aankomt in het hotel.

Restaurant met terras

Het restaurant van Opium is hét culinaire centrum van het hotel. Je kunt hier de dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt. En met uitgebreid, bedoelen we ook echt uitgebreid. Vers afgebakken broodjes, diverse soorten zoet en hartig beleg, zuivel en natuurlijk een heerlijk kopje koffie of thee. Het ontbijtbuffet is 7 dagen per week geopend van 8 tot 10 uur. Verblijf je niet in het hotel, maar wil je wel graag genieten van ons uitgebreide buffet? Dat kan! Je kunt gebruik maken van het buffet vanaf € 15,- per persoon. Neem contact met ons op om een tafel te reserveren.

Niet alleen voor een ontbijt kun je in het hotel terecht, ook voor een heerlijke lunch, borrel of diner verwelkomen we je graag in het restaurant. Onze menukaart met een Aziatische twist staat vol met verrassende gerechten. Ontdek onze Sushi, wokgerechten en andere kleine hapjes. Hapjes die leuk zijn om samen te delen!

 

Internet

Tijdens je verblijf kun je in het gehele hotel gebruik maken van ons gratis wifinetwerk. Even je e-mail checken of een leuke vakantiefoto naar vrienden en familie sturen is dus geen enkel probleem.

Parkeren

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de parkeerplaatsen naast en voor het hotel. Er is (nog) geen elektrische laadpaal voor auto’s aanwezig bij het hotel, maar in het centrum van Wemeldinge staan enkele laadpalen waar je tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken.