Menu

Sluit

Reserveer een kamer Reserveer een tafel

Vergaderlocatie in Zeeland? Ontdek Opium Hotel & Restaurant

Opium Hotel & Restaurant is de perfecte vergaderlocatie in Zeeland. Er zijn diverse vergaderruimtes waar je met een gezelschap tot 30 personen kunt vergaderen. Wil je tussendoor even wat inspiratie opdoen, dan is het goed om te weten dat het hotel op loopafstand van het strand en de jachthaven ligt. Tijdens een korte wandeling langs het strand onstaan soms de beste ideeën!

Vergaderruimte in het Zeeuwse Wemeldinge

De vergaderruimte is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Daarbij kun je zelf bepalen in welke opstelling je wilt vergaderen. Of je nu een u-vorm, theateropstelling of carré-opstelling wenst, (bijna) alles is mogelijk.

Vergaderarrangementen in Zeeland

Vergaderlocatie Opium Hotel & Restaurant in Zeeland biedt diverse vergaderarrangementen aan. Onderstaand beschrijven we in het kort de mogelijkheden, maar uiteraard is maatwerk de kracht van een geslaagde vergadering. Neem daarom contact met ons op voor een passende offerte.

content7Hele dag vergaderen in het kort:

 • 1 hele dag gebruik van een vergaderruimte (9:00 uur – 17:00 uur)
 • Lunch inclusief 1 drankje naar keuze
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Gebruik van beamer en flipover
 • Supersnelle wifi

Prijs vanaf € 25,00 per persoon

Dagdeel vergaderen in het kort:

 • 1 dagdeel gebruik van een vergaderruimte (max 4 uur, tijden naar keuze)
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Gebruik van beamer en flipover
 • Supersnelle wifi

Prijs vanaf € 12,50 per persoon

Goed om te weten, kom je een dagdeel vergaderen? Dan mag je zelf bepalen hoe laat je wilt vergaderen. Je kunt gedurende 4 uur tussen 9:00 uur en 17:00 uur gebruik maken van de vergaderruimte. Wil je wat later beginnen, dan is dat dus geen enkel probleem. Je kunt tegen een kleine meerprijs ook een uitgebreide lunch bestellen.

Na een vergadering is niets lekkerder dan even ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje in een restaurant. Reserveer daarom ook gelijk een lunch of diner in ons Fusion restaurant. Ontdek onze heerlijke gerechten op de menukaart of laat je verrassing door onze chef met een 3-gangendiner.

 • Uitgebreide lunch inclusief 1 drankje vanaf € 12,50
 • 3-gangen verrassingsdiner inclusief 1 drankje vanaf € 30,00

Vergaderlocatie nabij Middelburg en Goes

Onze vergaderlocatie in Wemeldinge ligt op korte afstand van de Zeeuwse steden Middelburg en Goes. Binnen een half uur sta je in het centrum van Middelburg en binnen 10 minuten in hartje Goes. Ben je dus op zoek naar een vergaderlocatie in Middelburg of Goes, overweeg dan eens om Wemeldinge te ontdekken. Zo kun je een vergadering combineren met een strandwandeling. Altijd goed voor de teambuilding!

Bij onze vergaderlocatie is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig en de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 10 minuten lopen van het hotel.

Maatwerk de kracht van een geslaagde vergadering. Neem daarom contact met ons op voor een passende offerte.